Breaking news

Oppermachtig Ajax overklast Emmen en kan met goed gevoel richting Liverpool

Torino, Frankfurt en Stuttgart geïnteresseerd in Sparta-spits: 'Serieus nadenken'

Torino, Frankfurt en Stuttgart geïnteresseerd in Sparta-spits: 'Serieus nadenken'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 16:55wo 04-12-2019 om 16:55

Laatste update: woensdag 4 december 2019 om 17:12wo 04-12-2019 om 17:12

Sparta Rotterdam-aanvaller Ragnar Ache staat in de belangstelling van een aantal buitenlandse clubs. Torino is volgens de spits geïnteresseerd, maar ook Eintracht Frankfurt komt ter sprake, de club uit de regio waar Ache is opgegroeid.

Frankfurt roept speciale gevoelens op bij de Duitse spits. "Ik ben opgegroeid in de buurt van Frankfurt", begint hij in gesprek met RTV Rijnmond. Mocht die club zich voor hem melden, dan gaat hij daar serieus over nadenken. "Hoe groot zijn mijn kansen dat ik speel, over dat soort dingen denk je na. Ik ga daar niet heen om op de bank te zitten, ik wil toch echt wel spelen."

Toen Ache in zijn jeugd nog in Duitsland voetbalde kende hij de Kasteelclub uit Rotterdam al. "Toen ik in Duitsland woonde was de eerste Nederlandse club die ik kende Sparta. Ook door mijn stiefvader (Jaap Sneep, oud-teammanager van Sparta, red.). Ik kreeg altijd shirts toegestuurd van Sparta, die droeg ik altijd. Dat is me altijd bijgebleven."

Naast de interesse van de Duitse clubs Frankfurt en VfB Stuttgart is de spits zich ook bewust van de interesse van Serie A-club Torino. Hier gaat hij verder niet op in.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws