Open sollicitatie naar Oranje-oproep: 'Zou ik eigenlijk heel normaal vinden'

Open sollicitatie naar Oranje-oproep: 'Zou ik eigenlijk heel normaal vinden'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 11:51do 05-12-2019 om 11:51

Jean-Paul Boëtius heeft de hoop op een rentree in het Nederlands elftal nog niet uit zijn hoofd gezet. De aanvaller van Mainz speelde één interland in 2014 tegen Frankrijk, maar raakte vlak voor het WK buiten beeld bij Oranje. 

Met Ronald Koeman zit er nu een voor hem bekende bondscoach bij Oranje. Boëtius werkte met Koeman samen bij Feyenoord. "Als hij het interessant vindt, stuurt-ie vast wel iemand om even te kijken", zegt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. "Of hij komt zelf langs. Waarschijnlijk vindt hij het nog niet interessant genoeg, dus moet ik het nog meer laten zien." Boëtius is bezig aan zijn tweede seizoen in de Bundesliga bij Mainz, en scoorde dit seizoen driemaal.

Hij ziet voor zichzelf wel een plek bij Oranje. "Stel dat de bondscoach me oproept, dan zal ik dat persoonlijk niet een heel grote verrassing vinden. Als je tenminste kijkt naar de vorm die ik heb en de dingen die ik laat zien. Ik zou het eigenlijk wel normaal vinden. Het huidige Oranje, dat is mijn generatie. Sommige jongens hebben zelfs nog naar mij zitten kijken", aldus Boëtius

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws