BILD: Bayern vraagt oud-trainer om raad en zet streep door naam Pochettino

BILD: Bayern vraagt oud-trainer om raad en zet streep door naam Pochettino

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 19:37do 05-12-2019 om 19:37

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 19:41do 05-12-2019 om 19:41

Mauricio Pochettino zal niet de nieuwe trainer van Bayern München worden. Volgens BILD was de onlangs bij Tottenham Hotspur ontslagen Argentijn wel degelijk een kandidaat, maar heeft Bayern inmiddels besloten om verder te kijken.

Het feit dat Pochettino geen Duits spreekt, zou een grote rol hebben gespeeld in deze beslissing. Volgens BILD woog ook het oordeel van oud-trainer Jupp Heynckes mee: de inmiddels 74-jarige Champions League-winnaar werd om raad gevraagd, maar had volgens de Duitse krant zijn bedenkingen bij het aanstellen van Pochettino. Thomas Tuchel lijkt nu de meest aangewezen opvolger van de onlangs ontslagen Niko Kovac.

De Argentijn is momenteel in Zuid-Amerika om zijn ontslag bij Tottenham te verwerken. Volgens Sky Sports is hij echter vastbesloten om zo snel mogelijk terug te keren in Europa en weer aan het werk te gaan. Pochettino heeft naar eigen zeggen al de kans gekregen om in verschillende 'aantrekkelijke projecten' te stappen. In Engeland wordt hij nadrukkelijk naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Ole Gunnar Solskjaer, die op de wip zit bij Manchester United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws