Veltman prijst vervanger: 'We doen niet voor niets samen spelletjes in de bus'

Veltman prijst vervanger: 'We doen niet voor niets samen spelletjes in de bus'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 19:54do 05-12-2019 om 19:54

Joël Veltman genoot zondag van de reactie van Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen FC Twente. De Amsterdammers begonnen dramatisch en kwamen al snel met 2-0 achter, maar rechtten de rug.

Uiteindelijk stond er een 2-5 einstand op de scoreborden van de Grolsch Veste. "Wat ik het mooiste vond, was dat de jongens niet gelijk in paniek raakten of wegwerpgebaren gingen maken, dat soort dingen", aldus Veltman in gesprek met FOX Sports. "Jongens, komt goed, blijf voetballen, blijf geduldig, niet te geforceerd... FC Twente-uit is natuurlijk lastig, maar op de een of andere manier is er dit seizoen een gevoel van: we kunnen dit goedmaken."

Veltman keerde in Enschede terug in de basis nadat hij geblesseerd raakte bij het Nederlands elftal en geschorst was voor het Champions League-treffen met Lille OSC. Perr Schuurs verving hem met verve en krijgt complimenten van zijn concurrent. "Hij is fysiek al veel verder dan ik, toen ik zijn leeftijd had. Toen stond ik bij wijze van spreken nog in de B'tjes te voetballen." De twee 'rivalen' kunnen het uitstekend vinden. "Soms is het wel ongemakkelijk tussen twee concurrenten, maar met Perr heb ik dat helemaal niet. Niet voor niets spelen we samen spelletjes in de bus. Mocht ik vertrekken, dan zou hij de ideale vervanger zijn ja, ja."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Verdient Schuurs meer minuten bij Ajax?

Ja
88%
Nee
12%
(3853 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws