'Bomvolle ziekenboeg Valencia: drie vraagtekens voor wedstrijd tegen Ajax'

'Bomvolle ziekenboeg Valencia: drie vraagtekens voor wedstrijd tegen Ajax'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 21:00do 05-12-2019 om 21:00

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 21:07do 05-12-2019 om 21:07

Jasper Cillessen heeft donderdag het trainingsveld van Valencia met een blessure verlaten. De Oranje-doelman raakte geblesseerd aan zijn hand, maar lijkt de Champions League-wedstrijd tegen Ajax wel te gaan halen. 

Cillessen werd op het veld behandeld door de medische staf, maar verliet uiteindelijk toch het veld. Trainer Albert Celades benadrukt dat Cillessen 'uit voorzorg' gestopt is met de training omdat hij zich op dat moment niet goed voelde bij z'n blessure. De kans is groot dat de doelman vrijdag weer op het trainingsveld staat.

Valencia speelt aankomende zaterdag de derby tegen Levante. De vraag is of de club uit de sinaasappelstad dan een beroep kan doen op Ezequiel Garay, Mouctar Diakhaby, Geoffrey Kondogbia en Denis Cheryshev. Zij zijn pas deze week weer in training gegaan na hun blessures. Of de wedstrijd tegen Ajax van volgende week dinsdag te vroeg komt moet worden afgewacht. Daar wordt vrijdag meer over duidelijk. Garay reist sowieso niet af naar Amsterdam omdat hij geschorst is.

Kondogbia lijkt de wedstrijd tegen Ajax te gaan missen. Volgens Spaanse media komt het duel in Amsterdam mogelijk te vroeg voor de Fransman en moet hij zich richten op Real Madrid-thuis op 15 december.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ajax winnen?

Ja
78%
Gelijkspel
15%
Nee
8%
(4235 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws