Van Bommel: Af en toe botst en knalt dat, maar dat hoeft niet iedereen te weten

Van Bommel: "Af en toe botst en knalt dat, maar dat hoeft niet iedereen te weten"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 14:24vr 06-12-2019 om 14:24

Mark van Bommel voelt zich voor de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard gesteund door de directie van PSV. Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Eindhovense club, uitte deze week zijn zorgen over de recente prestaties.

"Het was heel duidelijk, zoals Toon dat altijd is", reageert Van Bommel tijdens de persconferentie op de interviews van Gerbrands. "Ik voel me gesteund door de directie. Intern weten we echt wel wat er aan de hand is. Af en toe botst en knalt dat, maar dat hoeft niet iedereen te weten. Dat is de kracht van PSV."

Wat als PSV zaterdag niet wint van Fortuna Sittard? "Dat zien we dan wel. Wat ik zelf denk? Dat we morgen gaan winnen", antwoordt Van Bommel. "Ik doe er samen met de jongens alles aan om de wedstrijden te winnen. Het is te weinig gebleken de afgelopen weken, want we wonnen niet. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat we morgen wel gaan winnen."

PSV speelt voor de winterstop nog vijf wedstrijden: drie in de Eredivisie, één in de Europa League en één in de KNVB Beker. Van Bommel doet alles voor een ommekeer. "We moeten het niet rooskleuriger maken dan het is. Het enige dat ons gaat helpen is winnen en ik weet ook dat we morgen moeten winnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Van Bommel weg als PSV zaterdag weer niet wint?

(1309 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws