ElDesmarque: Barcelona komt uit bij Malen in zoektocht naar Suárez-vervanger

ElDesmarque: Barcelona komt uit bij Malen in zoektocht naar Suárez-vervanger

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 16:50vr 06-12-2019 om 16:50

Laatste update: vrijdag 6 december 2019 om 16:59vr 06-12-2019 om 16:59

Barcelona heeft verregaande interesse in PSV-aanvaller Donyell Malen. Dat meldt het Spaanse medium ElDesmarque vrijdag. De Catalaanse club ziet in Malen de vervanger van de 32-jarige Luis Suárez.

ElDesmarque geeft aan dat de PSV-spits binnen de Spaanse club gezien wordt als potentiële opvolger van Suárez, bij wie de jaren langzamerhand beginnen te tellen. In Camp Nou bekijken ze de prestaties van Malen met veel interesse en zijn ze onder de indruk geraakt van het potentieel en het neusje voor de goal van de Nederlander. Suárez gaf eerder al aan dat hij steeds meer last krijgt om alles te spelen in een seizoen.

In Spanje is men ook bewust van het feit dat Malen dit seizoen uitstekend op dreef is in Eindhoven. De spits lag er een tijdje uit met een blessure, maar is inmiddels weer fit. Met zestien goals en zeven assists in zijn laatste 22 wedstrijden lijkt Barcelona overtuigd.

Malen speelt zaterdag met PSV in het eigen Philips Stadion tegen Fortuna Sittard. De teams trappen om 19:45 uur af in Eindhoven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws