'Voormalig Feyenoorder Amrabat maakt indruk en kan stap hogerop maken in Serie A'

'Voormalig Feyenoorder Amrabat maakt indruk en kan stap hogerop maken in Serie A'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 17:42vr 06-12-2019 om 17:42

Sofyan Amrabat maakt indruk in de Serie A. Club Brugge leent hem uit aan Hellas Verona, maar volgens de Italiaanse pers heeft hij een persoonlijk akkoord bereikt met Napoli. Veel zal Club Brugge niet gaan verdienen aan de voormalig Feyenoord-speler.

Napoli zou een bod van maar liefst twaalf miljoen euro hebben neergelegd, maar dat geld gaat dan richting Verona gaan. Club Brugge heeft in het huurcontract namelijk een aankoopoptie van amper drie miljoen euro gezet. Dat is slechts 500.000 euro meer dan dat het betaalde aan Feyenoord om Amrabat over te nemen.

Het betekent dat Amrabat er financieel ook flink op vooruit zal gaan. Bij Napoli kan hij 1,4 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Zijn oudere broer Nordin bevestigde recent in een interview dat Napoli het helemaal ziet zitten met Sofyan. "Ik heb met de manager Sofyan gepraat. Hij sprak over interesse van een aantal teams, waaronder Napoli. Daarnaast is er sprake van nog een andere Italiaanse club en enkele Engelse teams", zei hij daarin al.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws