Feyenoord-fans betalen wellicht voor niets: 'We hopen, maar de kans is niet groot'

Feyenoord-fans betalen wellicht voor niets: 'We hopen, maar de kans is niet groot'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 21:05zo 08-12-2019 om 21:05

Fans van Feyenoord die donderdag naar Porto afreizen kunnen ook in Portugal geen plek vinden waar ze naar de wedstrijd kunnen kijken. De Rotterdamse fans zijn vanwege een UEFA-straf waarschijnlijk niet welkom in het uitvak.

Het beroep van de Rotterdammers loopt nog en dus bestaat er nog hoop voor de ruim tweeduizend Feyenoord-fans, valt te lezen in het Algemeen Dagblad. Als het beroep wordt afgewezen zitten de supporters die al een kaartje hebben gekocht met een probleem. Er is namelijk geen plek geregeld in Porto waar de aanhang van Feyenoord naar de wedstrijd kan kijken. Eventuele kosten voor een hotelovernachting en de vlucht zijn fans dan kwijt.

Supporters van Feyenoord maken zich zorgen over de situatie in Portugal, zegt voorzitter van de supportersvereniging Remco Ravenhorst. "Het is een vervelende, onzekere situatie, omdat de UEFA de straf heeft opgelegd, nadat de kaartverkoop al was begonnen", laat hij optekenen. "Daarmee heeft de UEFA ons in de problemen gebracht. Ik heb nog hoop dat de straf wordt uitgesteld of teruggedraaid, maar groot acht ik die kans niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws