Onana ontmoet 'groep jongens' in Amsterdam: Eén jongen was boos op mij

Onana ontmoet 'groep jongens' in Amsterdam: "Eén jongen was boos op mij"

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 07:12ma 09-12-2019 om 07:12

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 07:40ma 09-12-2019 om 07:40

Andre Onana laat zich niet meeslepen door alle loftuitingen aan zijn adres. Vorige week werd de Ajacied uitgeroepen tot de op zes na beste keeper ter wereld, maar hij weet dat het tij snel kan keren.

"Weet je wat het is: de ene keer ben je als keeper alles, de volgende keer niets. Dat heb ik wel geleerd van deze job. Na Ajax - Tottenham Hotspur vorig jaar vroeg niemand of ik de beste van de wereld was", vertelt Onana in een interview met het Algemeen Dagblad.

De doelman uit Kameroen kreeg toen de volle laag vanwege tijdrekken. "Ik werd er op straat veel over aangesproken. Laatst kwam ik een groep jongens tegen in de stad. Hé, Onana, alles goed? Maar één jongen was boos op mij. Door jou ben ik veel geld misgelopen. Ik had gewed op Ajax tegen Spurs. Ai, als dat het moment is van jouw herinnering aan mij: sorry bro."

Van het tijdrekken heeft Onana geen spijt. "Ik maak altijd de keuze waarvan ik denk: dit is het beste voor mezelf en voor het team. Ik heb nu misschien een reputatie als tijdrekker. Maar ik zal altijd doen wat op dat moment het beste is. Als dat tijdrekken is, zal ik dat doen."

Vraagteken voor Valencia-thuis
Onana is overigens een vraagteken voor de beslissende Champions League-clash tussen Ajax en Valencia. De doelman raakte zaterdag op de training geblesseerd aan zijn hamstring en bracht zondag een bezoek aan het ziekenhuis. Het is nog niet precies duidelijk hoe ernstig de kwetsuur is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws