'Ik denk dat het nu bij ons crisis is, misschien is het niet meer mogelijk'

'Ik denk dat het nu bij ons crisis is, misschien is het niet meer mogelijk'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 13:07ma 09-12-2019 om 13:07

Het is crisis bij FC Groningen. Althans, dat vindt Samir Memisevic. De middenvelder van de nummer tien van de Eredivisie baalt als een stekker na twee opeenvolgende nederlagen.

Groningen dolf vorige week het onderspit tegen Fortuna Sittard en zondag was ook FC Utrecht te sterk. "Het gebeurt elk team, maar ik denk dat het nu bij ons crisis is", reageert Memisevic voor de camera van Oog TV. "Als je de resultaten ziet, is het crisis. In de volgende wedstrijd moeten we een goed resultaat halen tegen ADO Den Haag."

Memisevic liet enkele weken geleden nog een ander geluid horen. De Bosniër droomde hardop over een plek in de top-vijf. "Die kans is er nog, maar na twee verliespartijen is het misschien niet meer mogelijk. Dat is de Nederlandse competitie. Alles is mogelijk."

Ploeggenoot Azor Matusiwa is het niet eens met de stelling van Memisevic dat het crisis is in Groningen. "Nou, crisis is wel een heel groot woord. Van Fortuna hoor je met alle respect te winnen, maar een crisis wil ik niet zeggen. We staan er nog steeds aardig voor."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws