Update: Jörgensen vanwege privéomstandigheden niet mee met Feyenoord naar Porto

Update: Jörgensen vanwege privéomstandigheden niet mee met Feyenoord naar Porto

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 10:17wo 11-12-2019 om 10:17

Feyenoord heeft dinsdag de selectie voor de Europa League-wedstrijd tegen FC Porto bekendgemaakt. Justin Bijlow is weer fit en maakt zijn rentree.

Feyenoord gaat met een groep van twintig spelers naar Portugal. Verrassend is de naam van Bijlow, die na lang blessureleed terugkeert in de selectie. Hij stond de afgelopen maand aan de kant met een blessure. Vermoedelijk reist Bijlow alleen mee uit voorzorg, omdat Elber Evora maandag geblesseerd raakte bij Jong Feyenoord.

Evora was de laatste weken de stand-in van Nick Marsman, die ook tegen FC Porto het doel zal verdedigen. De achttienjarige Joey Koorevaar, de nummer één van Feyenoord O19, gaat als derde doelman mee naar Portugal.

De afwezigenlijst van Feyenoord telt weinig verrassingen. Ridgeciano Haps, Rick Karsdorp, Edgar Miguel Ié, Kenneth Vermeer en Sven van Beek ontbreken wegens blessures, terwijl ook Yassin Ayoub, George Johnston en Liam Kelly niet meegaan. Feyenoord vertrekt woensdag naar Portugal en trapt om 21.00 uur af in het Estádio do Dragao.

Update: Feyenoord moet het in Porto doen zonder Nicolai Jörgensen. De Deense spits ontbreekt vanwege privéomstandigheden. De selectie van trainer Dick Advocaat telt nu geen twintig, maar negentien namen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws