'Het gaat om de ranking van PSV, van Nederland en om het geld voor de club'

'Het gaat om de ranking van PSV, van Nederland en om het geld voor de club'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 15:22wo 11-12-2019 om 15:22

Lars Unnerstall wijst de gedachte dat Rosenborg-thuis in de Europa League maar een tussendoortje is voor PSV af. De Duitse goalie, die donderdagavond in Eindhoven het doel zal verdedigen voor de ploeg van trainer Mark van Bommel, wil koste wat het kost winnen.

De Eindhovenaren hebben verschillende redenen om een goed resultaat neer te zetten tegen de Noren, laat Unnerstall weten op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. "Ik denk dat iedereen wil winnen", zo valt te lezen op de website van PSV. "Het gaat om de ranking van PSV, van Nederland en om het geld voor de club. Het is volgens mij ook heel belangrijk om te winnen. Als je met een overwinning richting Feyenoord gaat, is dat altijd goed voor het gevoel."

Het is zeker dat Unnerstall onder de Eindhovense lat zal staan in de laatste groepswedstrijd van de Europa League. De Duitser is niet ontevreden over zijn eerste paar wedstrijden als eerste keeper van PSV. "Tot nu toe vond ik mijn spel niet slecht. Maar ik moet het blijvend laten zien de komende wedstrijden. De trainer moet niet om mij heen kunnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws