Breaking news

LIVE: Ajax maakt tussenstop aan de Oude Meerdijk, geen Blind, Tagliafico en Neres

'Ik speel nu een tijdje samen met Senesi en je merkt dat we daar beter van worden'

'Ik speel nu een tijdje samen met Senesi en je merkt dat we daar beter van worden'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 21:37wo 11-12-2019 om 21:37

Eric Botteghin merkt dat de defensie van Feyenoord steeds beter begint te functioneren. Hij en Marcos Senesi, de miljoenenaankoop uit Argentinië, begrijpen elkaar en dat zorgt er volgens Botteghin voor dat het centrale duo lastiger te passeren is.

In de aanloop naar het voor Feyenoord cruciale duel in de Europa League, op bezoek bij FC Porto, wordt Botteghin gevraagd naar de samenwerking met Senesi. "De samenwerking met Marcos verloopt goed", vertelt de stopper op de persconferentie, opgetekend door RTV Rijnmond. "We spelen nu al een tijdje samen en je merkt gewoon dat het daar beter van wordt."

Een goede prestatie van het centrale duo van Feyenoord is noodzakelijk als de Rotterdammers de volgende ronde van de Europa League willen bereiken, weet ook Botteghin. "Porto was de sterkste tegenstander die wij in deze groep hebben gehad, dus het gaat moeilijk worden. Maar we gaan vol voor de kans die we nog hebben."

Feyenoord moet winnen in Portugal en tegelijkertijd hopen dat Rangers in Schotland van Young Boys wint. Dan gaan de Rotterdammers samen met Rangers door naar de volgende ronde. De heenwedstrijd tegen Porto werd door Feyenoord in een kolkende Kuip met 2-0 gewonnen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws