Vitesse-fans boos na slecht nieuws: 'Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk'

Vitesse-fans boos na slecht nieuws: 'Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 22:10wo 11-12-2019 om 22:10

De fans van Vitesse hebben op dit moment genoeg reden tot klagen. Het Arnhemse team speelt al weken belabberd voetbal, er staat een nieuwe trainer voor de groep en tot overmaat van ramp is de bierprijs in GelreDome verhoogd.

Het stadion gaat zelf over de horeca tijdens wedstrijden van Vitesse en de club heeft daar geen enkele inspraak in. Na een verandering in biermerk zijn de fans van de Arnhemmers kwaad. "We krijgen nu minder bier voor dezelfde prijs", zegt Vitesse-fan Bjorn Courbois tegenover De Gelderlander. "Gewoon een kleiner glas. Dat heeft voor veel irritatie gezorgd."

De supporters kregen te horen dat de prijzen waren verhoogd en konden daar niets tegen inbrengen. "Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk", zegt de oer-supporter van de Arnhemmers duidelijk. "Wij zijn degenen die de portemonnee moeten trekken."

Vitesse, dat na het ontslag van Leonid Slutsky tijdelijk onder leiding staat van Joseph Oosting, speelde het eerste duel onder de interim-trainer met 0-0 gelijk tegen Feyenoord. Komend weekend spelen de Arnhemmers in Enschede tegen FC Twente.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws