'Real Madrid en Ajax op hoofdlijnen eens, wachten op akkoord van Zidane'

'Real Madrid en Ajax op hoofdlijnen eens, wachten op akkoord van Zidane'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 06:45do 12-12-2019 om 06:45

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 09:44do 12-12-2019 om 09:44

Real Madrid en Ajax zijn op hoofdlijnen akkoord over de transfer van Donny van de Beek naar Spanje. Alleen trainer Zinédine Zidane moet zijn goedkeuring nog geven voor de miljoenentransfer.

Dat schrijft de Spaanse sportkrant AS. De Telegraaf meldde vorige week voor het eerst dat Van de Beek hard op weg is naar Madrid. Het ook geïnteresseerde Tottenham Hotspur werd afgewezen. Naar verluidt gaat Ajax tussen de vijftig en zestig miljoen euro verdienen aan Van de Beek. Dat bedrag is in een eerder stadium al afgesproken. 

AS schrijft dat de contractonderhandelingen waarschijnlijk geen problemen op zullen leveren en dat Van de Beek en Real het snel eens zullen worden over een meerjarige verbintenis en miljoenensalaris. Ajax en Real zijn op hoofdlijnen akkoord en Van de Beek wil na dit seizoen dolgraag naar Spanje, maar er is één iemand die zijn goedkeuring nog moet geven: Zidane. 

Het is niet precies duidelijk hoe Zidane tegenover de komst van Van de Beek staat, maar het is aan de andere kant ook geen geheim dat hij bijzonder gecharmeerd is van Manchester United-ster Paul Pogba. De Fransman leek afgelopen zomer zelfs de voorkeur te krijgen van Zidane, boven Van de Beek. Hoe dan ook, Van de Beek lijkt hard op weg naar Spanje.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws