Advocaat kent zwakke punt Porto: 'Misschien kunnen we op dat vlak nog toeslaan'

Advocaat kent zwakke punt Porto: 'Misschien kunnen we op dat vlak nog toeslaan'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 07:31do 12-12-2019 om 07:31

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 07:35do 12-12-2019 om 07:35

Feyenoord neemt het donderdagavond in het Estádio do Dragão op tegen FC Porto. Voor de Rotterdammers staat er nog genoeg op het spel, aangezien een plek in de knock-outfase van de Europa League nog steeds mogelijk is.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat gelooft er dan ook nog in, al denkt hij dat het lastig gaat worden. "Ook ik vind FC Porto de sterkste ploeg, Europees gezien is het echt een topclub, maar het leuke is dat alle teams in de poule nog een kans hebben", vertelt Advocaat op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd.

Justin Bijlow reist met Feyenoord mee naar Portugal, maar Advocaat trapt meteen op de rem. "Het is mooi dat hij terug is, maar hij start natuurlijk nog niet", geeft Advocaat aan. "Hij kan op de bank zitten als mogelijke vervanger van Nick Marsman. Dat kan qua fitheid, anders was hij er niet bij geweest."

Feyenoord moet het in Porto wél stellen zonder spits Nicolai Jörgensen, die een gezinsuitbreiding verwacht. "Dat is in overleg met mij gegaan, dus ik was daar niet door verrast. Hij is er niet bij vanwege persoonlijke omstandigheden. We spelen morgen tegen verdedigers die het liefst tegen een echte spits spelen. Misschien kunnen we op dat vlak nog toeslaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws