Bayern en Coman halen opgelucht adem: ogenschijnlijk zware knieblessure valt mee

Bayern en Coman halen opgelucht adem: ogenschijnlijk zware knieblessure valt mee

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 07:49do 12-12-2019 om 07:49

Bayern München moet Kingsley Coman minstens tot aan de winterstop missen. De Fransman viel in het Champions League-duel met Tottenham Hotspur uit met een op het oog zeer vervelende blessure aan zijn knie, maar de schade lijkt mee te vallen.

Coman raakte geblesseerd, zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Hij wilde een bal op hoge snelheid aannemen langs de zijlijn, maar daarbij maakte zijn knie een vervelende knik. De aanvaller lanceerde zichzelf over de zijlijn en moest zich meteen laten vervangen.

Clubdokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt bracht in een eerste diagnose een scheur in het kapsel van de linkerknie van Coman aan het licht. Daarnaast heeft de Fransman ook een pees verrekt en is er schade aan het kniegewricht. Hiermee lijkt de schade mee te vallen, aangezien er in eerste instantie al snel gevreesd werd voor kruisband- of meniscusletsel.

Coman draagt de komende tijd een brace om zijn knie te ondersteunen. Het is niet de eerste blessure voor de aanvaller, die in zijn nog jonge carrière al vaker te maken kreeg met (zware) blessures.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws