'Crystal Palace wil Chelsea tegemoet komen en vraagt ruim negentig miljoen euro'

'Crystal Palace wil Chelsea tegemoet komen en vraagt ruim negentig miljoen euro'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 14:10do 12-12-2019 om 14:10

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 15:48do 12-12-2019 om 15:48

Crystal Palace houdt vast aan een vraagprijs van tachtig miljoen pond (bijna 95 miljoen euro) voor Wilfried Zaha. De vleugelaanvaller staat in de serieuze belangstelling van Chelsea, maar The Eagles gaan niet zomaar over tot verkoop.

Zaha is sterspeler van Crystal Palace en kon afgelopen zomer al naar Arsenal, maar het bod van de Gunners werd resoluut van tafel geveegd door de beleidsbepalers van de club uit het zuiden van Londen. Aangezien de transferban van Chelsea door het CAS is ingekort hebben The Blues deze winter mogelijkheden om spelers te kopen en volgens The Evening Standard is het waarschijnlijk dat ze bij Crystal Palace gaan polsen voor Zaha.

Frank Lampard, trainer van Chelsea, zou namelijk een vervanger zoeken voor Pedro en Willian en daarvoor zou Zaha de geschikte speler zijn. De Ivoriaan zelf heeft al vaker te kennen gegeven dat hij graag Champions League gaat spelen en dat kan bij Chelsea. Crystal Palace wil dan ook niet in de weg van een transfer gaan liggen, maar heeft wel een prijskaartje van tachtig miljoen pond (omgerekend zo'n 95 miljoen euro) om de nek van Zaha gehangen. Als The Blues daaraan voldoen zal de vleugelaanvaller naar Stamford Bridge verkassen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede prijs voor Zaha?

(528 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws