Marsman betuigt geen spijt: 'Ik vond dat ik er goed bij zat, maar ik had pech'

Marsman betuigt geen spijt: 'Ik vond dat ik er goed bij zat, maar ik had pech'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 06:57vr 13-12-2019 om 06:57

Nick Marsman vindt dat hij zelf niet schuldig was aan twee tegendoelpunten die Feyenoord moest incasseren. De eerste en de derde treffer van FC Porto, dat met 3-2 won van de ploeg van trainer Dick Advocaat, leken de 29-jarige keeper van de Rotterdammers aan te rekenen. Zelf vond Marsman van niet.

De 1-0 van de Portugezen caramboleerde onder het lichaam van Marsman door. "Ik zat er goed bij, maar ik denk dat ik heel veel pech had", reageert de goalie voor de camera van VTBL. "De omstandigheden waren lastig, het veld was zacht en glad. Zeker met deze bal is dat problematisch. Volgens mij was de afstand vanwaar de tegenstander schoot best kort en kan hij dus beide kanten op schieten. Dat is gewoon pech, ik vind niet dat dat een fout van mij is."

Nadat Feyenoord van een 2-0 achterstand terugkwam tot 2-2, kwam Porto op 3-2. Marsman keerde de eerste inzet maar half, waarna de bal bij de tweede paal werd binnen gewerkt. "Ik hield die bal toch nog tegen ondanks dat ik hem niet zag", schetst de keeper de situatie. "Dan wordt de bal bij de tweede paal binnengeschoten. Ik hoorde nog van Botteghin dat die jongen daar met twee benen in kwam, maar goed. Als we konden winnen was het vandaag geweest, dus dit komt hard aan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws