Breaking news

Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Sparta heeft overleg in Engeland: 'We hopen snel te weten wat hun plannen zijn'

Sparta heeft overleg in Engeland: 'We hopen snel te weten wat hun plannen zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 08:51vr 13-12-2019 om 08:51

Sparta heeft de hoop op een langer verblijf van Halil Dervisoglu nog altijd niet opgegeven. De aanvaller heeft vanaf 1 januari een contract bij het Engelse Brentford, maar technisch manager Henk van Stee heeft nog altijd geen zekerheid over de toekomst van Dervisoglu.

De Rotterdammers willen snel duidelijkheid van Brentford over de stappen die het gaat nemen met betrekking tot de toekomst van Dervisoglu, zo valt te lezen in het Algemeen Dagblad. "We hopen snel te weten welke plannen Brentford heeft met Halil", zegt Van Stee. "Ik verwacht dat we binnen twee weken wel meer weten."

Dervisoglu zou nog een half jaar op huurbasis op Het Kasteel actief kunnen blijven en in de zomer definitief naar Engeland kunnen vertrekken. Dan heeft Sparta wel medewerking nodig van Brentford, dat de spits op zijn twintigste verjaardag al feliciteerde met een fraai Twitter-bericht en hem nogmaals welkom heette bij The Bees.

Aanstaande zondag speelt de spits met Turkse roots in ieder geval nog mee bij Sparta, dat op bezoek gaat bij concurrent FC Emmen. Met een overwinning kunnen beide ploegen de onderste regionen voorlopig even achter zich laten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws