'Ik baal niet als ik in januari vertrek, ik baal niet als ik bij Sparta blijf'

'Ik baal niet als ik in januari vertrek, ik baal niet als ik bij Sparta blijf'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 20:03zo 08-12-2019 om 20:03

Halil Dervisoglu rondde begin augustus al zijn transfer naar het Engelse Brentford af, in de veronderstelling dat hij in de winterstop naar Londen zou verkassen. Vier maanden later is er echter volop onduidelijkheid over de op handen zijnde deal: Sparta probeert de vleugelaanvaller ook in de tweede seizoenshelft op Het Kasteel te houden.

Na het weekend reist een Sparta-delegatie af naar Engeland om over Dervisoglu te praten. De hoofdrolspeler zelf wacht rustig af. "Zoals ik eerder zei: ik baal er niet van als ik naar Brentford ga. En ik baal er ook niet van als ik tot het einde van het seizoen bij Sparta blijf", reageerde hij na afloop van het thuisduel met Heracles Almelo in gesprek met FOX Sports.

Volgens de aanvaller zelf zijn er drie partijen in de transfergesprekken. "De club Sparta, Brentford en ikzelf. Op dit moment weet ik wat Sparta wil, maar ik weet nog niet wat Brentford wil. Dus ik kan zelf nog geen keuze maken. Dat is op dit moment de situatie. Ik wacht af wat Brentford wil."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij Dervisoglu aanraden?

(438 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws