'Guardiola kan door geheime clausule vertrekken bij Manchester City'

'Guardiola kan door geheime clausule vertrekken bij Manchester City'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 10:36vr 13-12-2019 om 10:36

Het is de vraag of Pep Guardiola volgend seizoen nog manager is van Manchester City. The Daily Mail 'onthult' vrijdag dat de Catalaanse succescoach een clausule heeft die het mogelijk maakt om komende zomer uit elkaar te gaan.

Guardiola tekende vorig jaar mei een nieuw contract tot medio 2021 in het Etihad Stadium. De oud-trainer van FC Barcelona en Bayern München benadrukt regelmatig dat hij het goed naar zijn zin heeft bij de Premier League-titelhouder, maar hij heeft dus wel een clausule in zijn verbintenis laten opnemen waardoor hij kan vertrekken.

Hoewel Manchester City vertrouwen houdt in het feit dat Guardiola zijn termijn volmaakt, wil de Engelse grootmacht zich niet laten verrassen. The Citizens kijken zelfs al naar mogelijke vervangers. Volgens The Daily Mail staat Mauricio Pochettino er zeer goed op bij de beleidsbepalers van de club.

De 48-jarige Guardiola is bezig aan zijn vierde seizoen bij City. De afgelopen twee jaar won hij de Premier League, maar dit seizoen bedraagt de achterstand op koploper Liverpool al veertien punten. Ook de Champions League staat nog hoog op het wensenlijstje in Manchester.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws