Klopp verbindt toekomst aan Liverpool: nieuw contract voor succesvolle manager

Klopp verbindt toekomst aan Liverpool: nieuw contract voor succesvolle manager

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 12:30vr 13-12-2019 om 12:30

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 12:38vr 13-12-2019 om 12:38

Jürgen Klopp heeft zijn contract bij Liverpool verlengd. De Duitse succesmanager ligt nu tot medio 2024 vast bij de winnaar van de Champions League en de huidige koploper van de Premier League.

Klopp staat sinds 2015 aan het roer bij The Reds, waar Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum vaste waarden zijn. "We hebben besloten onze samenwerking voort te zetten. Ik heb een nieuw contract getekend tot de zomer van 2024. Dat zullen sommige mensen goed nieuws vinden, anderen niet", lacht Klopp in een videoboodschap van de club. "Waarom ik dit heb gedaan? Ik vind het hier geweldig. Dat is de belangrijkste reden. Ik voel me thuis bij deze prachtige club en daarom vond ik het een goed moment om bij te tekenen. Gelukkig zag de club dat ook zitten, dus daarom hebben we dit gedaan."

Klopp was al enige tijd in gesprek met Liverpool, geeft hij toe. Tot verbazing van de Duitser lekte dat niet uit. "Het waren geen zware onderhandelingen. Dat we dit stil hebben kunnen houden tot nu toe, is erg bijzonder in deze tijd." Onder Klopp is Liverpool teruggekeerd aan de Engelse en Europese top. The Reds zijn hard op weg naar de eerste landstitel sinds 1990. Ook in de Champions League plaatste de club zich opnieuw eenvoudig voor de knock-outfase.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws