Talent van Vitesse leeft jongensdroom: 'Ik ga er alleen maar van genieten'

Talent van Vitesse leeft jongensdroom: 'Ik ga er alleen maar van genieten'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 13:29vr 13-12-2019 om 13:29

Patrick Vroegh maakte vorig weekend zijn debuut voor Vitesse en kan rekening houden met een basisplaats tegen FC Twente. De middenvelder spreekt van een jongensdroom die uitkomt.

Vroegh maakte tegen VVV zijn debuut voor de Arnhemmers. Vitesse kent personele problemen op het middenveld en daarom kan het twintigjarige talent rekenen op een basisplaats in het elftal van Joseph Oosting. "Dit is wel een jongensdroom. Het is misschien nog niet zeker, maar het lijkt er wel op dat ik ga spelen. Dat geeft wel een gevoel van waardering, dat de trainer mij op die positie neer wil zetten," vertelt hij tegenover Omroep Gelderland.

De jonge middenvelder kijkt ernaar uit om te spelen in de Grolsch Veste. "Ik ga er alleen maar van genieten in die atmosfeer daar. Het is een jongensdroom, zeker in zo'n mooi en groot stadion. Daar ga ik van genieten." Vroegh is zich bewust van mankementen binnen de ploeg. "Ja, we moeten conditioneel vooruit, maar dat kan niet in één week. Daar werken we aan en het komt goed. Je ziet nu dat de trainingen intensiever zijn. We gaan zien hoe dat gaat uitpakken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws