Ajax-schlemiel leest kritiek niet: Ik heb de telefoon lekker weggestopt

Ajax-schlemiel leest kritiek niet: "Ik heb de telefoon lekker weggestopt"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 14:55vr 13-12-2019 om 14:55

Joël Veltman heeft de kritieken na zijn optreden tegen Valencia (0-1) niet gelezen. De verdediger speelde een negatieve hoofdrol bij het doelpunt van de Spanjaarden, waardoor Ajax niet overwintert in de Champions League.

"Natuurlijk wordt er naar je gekeken", zegt Veltman tegen FOX Sports. Hij hief buitenspel op bij de goal van Rodrigo. "Ik heb de telefoon lekker weggestopt en met de kleine gewandeld. Ik weet wat ik fout en goed deed in die wedstrijd, daar heb ik andere mensen niet voor nodig. De steun van mijn vrouw is heel belangrijk. Die relativeert het allemaal een beetje."

Zondag speelt Ajax tegen AZ, een wedstrijd die gewonnen móét worden na nederlagen tegen Willem II en Valencia. "Ja, het is een dipje. Je kan altijd een keer verliezen, maar nu zijn we ook uit de Champions League. Dat is natuurlijk wel een iets donkerder verhaaltje, zeg maar. Maar laten we dan nu uit het dipje komen en zondag winnen."

De laatste keer dat Ajax twee keer achter elkaar verloor kan Veltman zich niet heugen. "Ik heb het niet meegemaakt. Natuurlijk is k.u.t. nu met Valencia, maar het is mooi dat AZ nu voorbijkomt. Een mooie revanchepot. Dan kan je het slechte gevoel wel een beetje wegspoelen.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws