FC Utrecht beloont uitblinker: De ontwikkeling van Maarten gaat snel

FC Utrecht beloont uitblinker: "De ontwikkeling van Maarten gaat snel"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 18:07vr 13-12-2019 om 18:07

FC Utrecht-keeper Maarten Paes heeft vrijdag een nieuw contract ondertekend, waardoor hij nu tot 2023 vastligt in de Domstad. Zijn club maakt dat vrijdag via de officiële kanalen bekend. Paes (21) wordt beloond vanwege zijn goede prestaties bij Utrecht.

Paes kwam vorig jaar zomer over van NEC en begon in Utrecht als tweede doelman. Dit seizoen speelde hij David Jensen uit de basis, nadat de Deense doelman een slechte indruk achterliet tijdens de wedstrijden in de voorronde van de Europa League.

"De ontwikkeling van Maarten gaat snel. Hij werkt er keihard voor", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite van Utrecht. "Hij heeft een geweldig karakter en combineert dit met keeperstalent. We zijn erg gelukkig dat we zijn contract hebben verlengd en daarmee het vertrouwen naar de toekomst uitspreken naar elkaar."

Paes kwam in 2012 in de jeugdopleiding terecht van NEC, dat hem overnam van VV Union. Hij heeft vijf interlands voor diverse jeugdelftallen van Oranje achter zijn naam staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Paes geschikt voor de Nederlandse top?

(344 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws