Jansen en Heerenveen volgende week met elkaar om tafel: 'De intenties zijn er'

Jansen en Heerenveen volgende week met elkaar om tafel: 'De intenties zijn er'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 23:13vr 13-12-2019 om 23:13

Gerry Hamstra, de technisch directeur van SC Heerenveen, geeft aan dat de club snel om tafel gaat met trainer Johnny Jansen. De ploeg uit Friesland verloor vrijdagavond weliswaar van Willem II, maar draait bovenin de subtop van de Eredivisie mee.

Jansen werd als interim-trainer aangesteld bij Heerenveen na het vertrek van Jan Olde Riekerink en is dit seizoen hoofdtrainer bij Heerenveen. Dat bevalt prima, Heerenveen wil het contract met de coach verlengen. "De intenties zijn er, we gaan snel met Johnny in gesprek", laat Hamstra weten voor de camera van FOX Sports. "Deze week hebben we een aantal afspraken gemaakt en we gaan snel om tafel. Ik denk niet in beperkingen en problemen, dus ik ga uit van de kans dat we nog lang van Johnny kunnen genieten."

Er gingen vrijdagavond ook geruchten dat Heerenveen in de afrondende fase zit om Runar Espejord binnen te halen als nieuwe spits. Hamstra ontkent dit verhaal echter. "We hebben nog niemand gehaald. We zijn op zoek, we hebben met Jens (Odgaard, red.) een hele goede spits lopen. Maar we weten dat we daar niet dik bezet zijn, dus we zijn aan het kijken of we ons daar kunnen versterken", sluit hij af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws