Kraay helpt Sparta-transfer op gang: 'U heeft mooie reclame voor mij gemaakt'

Kraay helpt Sparta-transfer op gang: 'U heeft mooie reclame voor mij gemaakt'

22-12-2019 07:15
24

Halil Dervisoglu nam zaterdagavond met een 3-0 thuiszege op AZ afscheid van Sparta. De aanvaller trekt in de winterstop naar Brentford en vindt dat hij Hans Kraay junior, analist van FOX Sports, wel mag bedanken voor die transfer.

Kraay liet zich meerdere keren lovend uit over Dervisoglu en dat is de jonge aanvaller (20) niet vergeten. "Nee Hans, dat weet ik allemaal nog", reageert de spits lachend als Kraay zijn positieve feedback in herinnering brengt bij FOX Sports. "We gaan een bedankje regelen. U hebt inderdaad mooie reclame gemaakt voor me, ik heb ook een compilatievideo gemaakt van al uw woorden."

Het is nog onduidelijk of Dervisoglu, die een publiekswissel kreeg van Sparta-trainer Henk Fraser, het seizoen afmaakt bij Brentford of dat hij door de Londenaren toch nog een half jaar ergens anders wordt gestald. "Maandag ga ik van start met mijn eerste training en dan kijken we wel wat er gaat gebeuren", reageert hij. "Ik heb nog niet met de trainer gesproken, maar als ik daar ben hoor ik wat ze met mij in gedachten hebben."