Je snakt altijd naar vakantie. Of tien dagen genoeg is weet ik niet

"Je snakt altijd naar vakantie. Of tien dagen genoeg is weet ik niet"

Gepubliceerd: zondag 22 december 2019 om 14:29zo 22-12-2019 om 14:29

Laatste update: zondag 22 december 2019 om 14:32zo 22-12-2019 om 14:32

Lex Immers zit er helemaal doorheen en snakt naar de winterstop. De tank is leeg bij de routinier van ADO Den Haag, dat zondag tegen Ajax met maar liefst 6-1verloor. Er is veel onrust bij ADO.

"Het gaat iedereen aan het hart, niet alleen mij. Dit zijn dingen die je meekrijgt. Het is teveel om op te noemen. Er is zoveel gebeurd. Je ziet ook duidelijk terug op het veld dat het ons heeft geraakt", zegt Immers tegen FOX Sports. "Dan krijg je vandaag een extra tik op je neus. Je scoort nog een keer voor de troost, maar de kerst komt als geroepen."

"Je snakt altijd naar vakantie. Of tien dagen genoeg is weet ik niet. Er zal een hoop veranderen, dus ik ben benieuwd. Ik heb deze vakantie wel nodig. Zeker naar de tweede seizoenshelft toe." ADO verloor zondag met 6-1 in Amsterdam. "Als je naar de uitslag kijkt is het ongelukkig. Zoiets doet pijn."

"Er is veel gebeurd in de eerste seizoenshelft. Dit heeft veel gedaan met de club, spelers en supporters. We moeten zorgen dat we deze tien à twaalf dagen de koppen leegmaken en achter elkaar gaan staan. We moeten zorgen dat we erin blijven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Blijft ADO in de Eredivisie?

(1039 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws