Telegraaf: PSV kan droomtransfer 'helemaal vergeten' na vertrek Van Bommel

Telegraaf: PSV kan droomtransfer 'helemaal vergeten' na vertrek Van Bommel

Gepubliceerd: maandag 23 december 2019 om 06:58ma 23-12-2019 om 06:58

Laatste update: maandag 23 december 2019 om 07:06ma 23-12-2019 om 07:06

De selectie van PSV zal in de winterstop enkele veranderingen ondergaan. Toni Lato is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste dagen in Eindhovense dienst, melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad.

Lato wordt dit seizoen door PSV gehuurd van Valencia, maar zijn periode in Eindhoven is uitgedraaid op een fiasco. Hij maakte alleen minuten in de Europa League-wedstrijd tegen Apollon Limassol en kwam niet verder dan twee balcontacten. Na de laatste wedstrijd van 2019, thuis tegen PEC Zwolle, zou Lato al afscheid hebben genomen van zijn teamgenoten bij PSV.

'In de kleedkamer sprak de Spanjaard zijn collega’s toe in het Engels en sorteerde hij voor op een vroegtijdig vertrek', schrijft De Telegraaf maandagochtend. De verwachting is dat Lato in de winterse transferperiode terugkeert naar Spanje. Vanuit de Primera División is er interesse in de geflopte linksback.

Door het vertrek van Lato, de tegenvallende prestaties van Olivier Boscagli en het feit dat Michal Sadilek geen specialist is, zal PSV zich in de winterstop willen versterken met een linksback. De club onderzocht de mogelijkheden om Angeliño terug te halen bij Manchester City, maar dat is volgens De Telegraaf 'helemaal een utopie' nu Mark van Bommel weg is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws