'Arsenal snakt naar doelpunten en overweegt bod op steunpilaar van Bosz'

'Arsenal snakt naar doelpunten en overweegt bod op steunpilaar van Bosz'

23-12-2019 11:24
16

Arsenal wil Bayer Leverkusen-trainer Peter Bosz mogelijk beroven van steunpilaar Kevin Volland. Volgens Sky Sports overwegen The Gunners een winters bod uit te brengen op de 27-jarige aanvaller.

Volland is een vaste waarde in de equipe van Bosz. Hij scoorde in zeventien Bundesliga-wedstrijden vijf keer en gaf zes assists. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld bij Arsenal. De nieuwe manager Mikel Arteta zit met Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette en Gabriel Martinelli al ruim in zijn spitsen, maar de linksbenige Volland kan ook hangend op rechts spelen.

De tienvoudig Duits international is de afgelopen duels meermaals bekeken door scouts van de Londenaren, die kansen zien doordat zijn contract in de BayArena over achttien maanden afloopt. Vooralsnog tekende hij nog geen nieuwe verbintenis. Volland speelt sinds 2016 voor Leverkusen, dat hem overnam van Hoffenheim.

Arsenal staat momenteel op een teleurstellende elfde plek in de Premier League. In achttien duels werd bovendien pas 24 keer gescoord.