ADO Den Haag behoudt Heesen en komt met driedubbel contractnieuws

ADO Den Haag behoudt Heesen en komt met driedubbel contractnieuws

23-12-2019 22:10 Laatste update: 22:11
31

HeesenInterim-trainer Dirk Heesen blijft voorlopig behouden voor ADO Den Haag: de tijdelijke opvolger van Fons Groenendijk heeft zijn contract verlengd. Ook keeperstrainer Raymond Mulder en fysiektrainer John Nieuwenburg hebben bijgetekend, maakt de club maandagavond bekend.

Heesen heeft zijn aflopende verbintenis met één jaar verlengd en ligt nu vast tot de zomer van 2021. Mulder en Nieuwenburg zouden eveneens uit hun contract lopen na dit seizoen, maar de twee hebben nu zelfs tot 2023 bijgetekend. Het drietal moet zorgen voor continuïteit in de technische staf, na het vertrek van Groenendijk en assistent Edwin de Graaf.

Wedden

Meer odds

ADO is ondertussen nog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Hoogstwaarschijnlijk zal dit Alan Pardew worden: Omroep West meldde voor het weekend al dat beide partijen nagenoeg rond zijn en dat Pardew spoedig gepresenteerd zal worden. De Hofstedelingen staan aan de vooravond van een zware tweede seizoenshelft, waarin degradatie afgewend moet worden: de nummer 17 van Nederland stuit direct na de winterstop al op hekkensluiter RKC Waalwijk.