Verón hoopt op Mascherano en bevestigt contact met Iniesta: 'Zal niemand vergeten'

Verón hoopt op Mascherano en bevestigt contact met Iniesta: 'Zal niemand vergeten'

Gepubliceerd: maandag 23 december 2019 om 22:47ma 23-12-2019 om 22:47

Andrés Iniesta kan op 35-jarige leeftijd nog een opvallend hoofdstuk aan zijn carrière toevoegen. De matchwinner van de WK-finale in 2010 speelt voor het Japanse Vissel Kobe, maar is in gesprek met Estudiantes de la Plata-voorzitter Juan Sebastián Verón.

De oud-middenvelder van onder meer Parma, SS Lazio en Manchester United heeft dit bevestigd tegenover het Argentijnse medium La Oral Deportiva. "We kunnen niet zeggen dat er onderhandelingen gaande zijn, maar we hebben al enkele gesprekken gevoerd", aldus de 73-voudig Argentijns international. "Of het nou lukt of niet, de mensen zullen zeker niet vergeten dat we proberen om Iniesta te halen."

Javier Mascherano geldt als spil in de transferplannen van Verón: de routinier komt per 1 januari over van het Chinese Hebei China Fortune en zal zijn oud-ploeggenoot van FC Barcelona over de streep moeten trekken. "Het is een belangrijk gegeven dat wij kunnen beschikken over Javier", beaamt de preses. "Niet alleen voor ons, maar voor het gehele Argentijnse voetbal."

Iniesta staat nog tot januari 2021 onder contract in Japan, waar hij sinds de zomer van 2018 voetbalt. Estudiantes staat momenteel dertiende in de Argentijnse competitie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws