'Als Ten Hag zegt dat het beter is om te vertrekken, dan overwegen we dat'

'Als Ten Hag zegt dat het beter is om te vertrekken, dan overwegen we dat'

Gepubliceerd: dinsdag 24 december 2019 om 22:05di 24-12-2019 om 22:05

Voor Razvan Marin bestaat belangstelling uit het buitenland, vertelt zijn vader in Roemeense media. De middenvelder is er nog niet in geslaagd om een basisplaats af te dwingen bij Ajax. Toch blijft Erik ten Hag in hem geloven.

Marin kwam afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro over van Standard Luik, maar heeft nog niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. "Toen we voor Ajax kozen dachten we dat we stappen zouden zetten", zegt Marin senior tegen Digisport. "Ik sprak pas nog met hem. Hij vindt het niet leuk dat hij een keer in de drie weken in actie komt. Hij moet iedere wedstrijd spelen. Nu krijgt hij berichten dat hij terug moet keren bij Standard."

"Als de trainer denkt dat het voor Razvan beter is om ergens anders te spelen, zullen we dat overwegen. Er is interesse van een erg goed team uit het buitenland, maar hij wil graag blijven en kampioen worden", zegt Marin senior..

Marin sprak onlangs met Ten Hag, die hoop uitsprak. "Hij vertelde hem dat hij nog steeds vertrouwen in hem heeft, hij goed moet blijven trainen voor wanneer zijn kans komt. Ik ben ervan overtuigd dat hij meer gaat spelen. Hij voelt zich totaal niet eenzaam. Hij werkt alleen en met de trainers en begrijpt wat Ajax is. We hopen dat hij zoveel mogelijk minuten gaat maken. Als hij weer een kans krijgt, moet hij die grijpen."

"Het heeft me verbaasd dat hij niet veel speelt. Er waren bepaalde wedstrijden waarin hij totaal geen kans heeft gekregen. Zijn collega's steunen hem en dat doet hem goed. We kijken uit naar volgend jaar. Ajax kocht hem voor de basis en toen hij uit de basis verdween begon het team te draaien en is het niet veranderd. Razvan vroeg hem of er een probleem is, maar hij kreeg te horen dat dat er niet is en ze misschien wel een fout hebben gemaakt door hem zo snel te brengen. Hij moet gewoon doorgaan en op zijn kans wachten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws