'Manchester United maakt zich zorgen: transfervrije Chong open voor vertrek'

'Manchester United maakt zich zorgen: transfervrije Chong open voor vertrek'

25-12-2019 12:11
58

Het is nog onzeker over Tahith Chong na dit seizoen nog voor Manchester United speelt. Volgens The Telegraph in Engeland staat de Nederlandse aanvaller open voor een vertrek bij de club.

Chong heeft een aflopend contract bij Manchester United en kan vanaf 1 januari met geïnteresseerde clubs om de tafel om een zomerse transfer te bespreken. De Engelsen hebben hem wel een voorstel gedaan, maar een akkoord is nog niet bereikt. Ondertussen ligt Juventus op de loer voor het twintigjarige talent, stelt The Telegraph.

Ook Angel Gomes vertrekt mogelijk bij United. Het negentienjarige talent heeft net als Chong een aflopend contract en kan op de interesse rekenen van Real Madrid en FC Barcelona. Gomes verwijderde deze maand alle verwijzingen naar Manchester United uit zijn bio op Instagram en verwijderde een aantal foto's.

Het vertrek van twee grote talenten zou een enorme klap zijn voor manager Ole Gunnar Solskjaer, die juist veel oog heeft voor de ontwikkeling van jonge spelers. Zowel Chong als Gomes komt echter nauwelijks aan spelen toe, en moeten het vooral doen met minuten in de beker en in de Europa League.