Er was sprake van Ajax dat me volgde, maar met als, als, als ben je niet veel

"Er was sprake van Ajax dat me volgde, maar met als, als, als ben je niet veel"

Gepubliceerd: donderdag 26 december 2019 om 09:32do 26-12-2019 om 09:32

Club Brugge-middenvelder Hans Vanaken werd afgelopen zomer nog gelinkt aan Ajax, maar koos voor een contractverlenging. Een vertrek bij Blauw-Zwart hoeft dan ook niet voor de Gouden Schoen-winnaar van 2018.

De middenvelder uit Neerpelt speelt sinds 2015 in het Jan Breydelstadion en is sindsdien nauwelijks bezig geweest met transfers. "Je hoort altijd over interesse, maar ik begin pas te luisteren als er iets concreets op tafel komt", vertelt Vanaken. "Er was sprake van Ajax dat me volgde, maar met als, als, als ben je niet veel. Ik heb er geen nood aan om zulke dingen te weten", zegt Vanaken in Het Nieuwsblad.

"Als je twee jaar op rij Profvoetballer van het Jaar bent geworden, de Gouden Schoen hebt gewonnen en een goed jaar hebt gehad en het komt niet… Tja, dan komt het gewoon niet", aldus de eerlijke Vanaken. "Ik ben hier supergelukkig en heb geen enkele reden om te vertrekken."

In augustus koos hij ervoor om tot 2024 bij te tekenen. "Van Club uit kwam er een heel mooi signaal. Ik had nog vier jaar en dus was het eigenlijk niet nodig om me langer vast te leggen. Dat ze het toch deden, getuigt van veel respect en vertrouwen. Het gevoel belangrijk te zijn voor een club is voor mij bepalend. Dat gevoel had ik al toen ik bij Lokeren zat en Club me contacteerde. Sindsdien is dat gevoel altijd gebleven en nog versterkt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws