'Einde United-avontuur in zicht, Fiorentina wil 29-jarige bankzitter verlossen'

'Einde United-avontuur in zicht, Fiorentina wil 29-jarige bankzitter verlossen'

28-12-2019 14:44 Laatste update: 14:45
4

Fiorentina wil Manchester United gaan verlossen van Marcos Rojo. De 29-jarige verdediger is al een behoorlijke tijd geleden op een zijspoor beland bij The Red Devils en mag vertrekken.

Ole Gunnar Solskjaer heeft Rojo niet meer nodig en de clubleiding heeft dan ook besloten dat de Argentijnse mandekker deze winter of anders komende zomer voor een zacht prijsje mag vertrekken. Volgens het Italiaanse La Nazione is Fiorentina zeer geïnteresseerd en onderzoekt het de mogelijkheden tot een transfer van de verdediger, die dit seizoen pas drie keer in actie kwam voor de hoofdmacht van United. Rojo moet naar verluidt om en nabij de tien miljoen euro gaan kosten. 

Wedden

Meer odds

De Argentijn kwam in 2014 over van Sporting Portugal. In zijn eerste United-jaren kwam hij nog geregeld aan spelen toe, maar sinds 2017 ging het bergafwaarts. Ondanks dat hij al ruim vijf jaar bij de club uit Manchester onder contract staat, wacht hij nog op zijn honderdste wedstrijd. Het heeft er alle schijn van dat die mijlpaal niet bereikt gaat worden.