Buitenspel: Feyenoord-spits Jörgensen trotse vader geworden van zoontje

Buitenspel: Feyenoord-spits Jörgensen trotse vader geworden van zoontje

28-12-2019 17:46 Laatste update: 17:53
66

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Jörgensen vader geworden van zoon
Goed nieuws voor Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen. Hij is zaterdagmiddag vader geworden van een zoon. Dat laat de Deen weten via een foto op zijn Instagram-pagina. Samen met zijn vrouw Theresa heeft hij besloten het kindje Vincent te noemen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VINCENT 💙💙💙💙💙

A post shared by Jørgensen #9 (@nicolaijorgensen9) on

Schotse loterijwinnaar en eigenaar Partick Thistle overleden
Minder nieuws uit Schotland, waar Partick Thistle-eigenaar Colin Weir na een kort ziekbed is overleden. Weir kocht zijn favoriete club, nadat hij de loterij had gewonnen in Schotland. Hiermee loste hij de financiële problemen in één klap op. Weir won in 2011 de EuroMillions jackpot van maar liefst 193,7 miljoen euro en kocht 55 procent van de aandelen van Partick Thistle, die hij overigens meteen weggaf aan de supportersvereniging Thistle for Ever. Zelf bemoeide hij zich niet met de gang van zaken binnen de club.