'Mogelijke problemen voor Vitesse: sterkhouders weigeren bij te tekenen'

'Mogelijke problemen voor Vitesse: sterkhouders weigeren bij te tekenen'

28-12-2019 18:20 Laatste update: 18:51
79

Voor technisch directeur Mo Allach van Vitesse wacht er een zware zomer. De contracten van veel spelers lopen af in Arnhem, waaronder die van Tim Matavz, Bryan Linssen, Remko Pasveer en Navarone Foor.

Foor en Linssen gaven in een eerder stadium dit jaar al aan niet te willen verlengen bij Vitesse. De Gelderlander geeft aan dat Julian Lelieveld, die ook over een aflopend contract beschikt, zijn speeltijd in de tweede seizoenshelft afwacht en dan pas een beslissing wil maken.

Wedden

Meer odds

Voor Matavz zou een winters vertrek tot de mogelijkheden behoren. De spits werd vorige zomer in verband gebracht met Besiktas en er waren ook contacten met clubs uit China. Matavz zag Vitesse altijd als een tussenstap en levert nog een transfersom op als hij in januari wordt verkocht.

De toekomst van Pasveer is ook nog onzeker. De doelman heeft een aflopend contract en speelt tot nu toe een prima seizoen. De Gelderlander verwacht echter dat de 36-jarige Pasveer vanwege zijn leeftijd geen transfersom meer op gaat leveren.