Marca: Van Bronckhorst kan alweer vertrekken bij City, nieuwe club lonkt

Marca: Van Bronckhorst kan alweer vertrekken bij City, nieuwe club lonkt

Gepubliceerd: maandag 30 december 2019 om 21:17ma 30-12-2019 om 21:17

Laatste update: maandag 30 december 2019 om 21:19ma 30-12-2019 om 21:19

Giovanni van Bronckhorst zit nog maar kort bij Manchester City, waar hij genoemd wordt om op termijn Pep Guardiola te gaan vervangen, maar de Nederlander heeft volgens Marca al een volgende aanbieding op zak. Guangzhou R&F heeft interesse in de coach.

Guangzhou R&F, waar op het moment ook Moussa Dembélé speelt, wil de Nederlander om de tafel nadat het contract van de huidige coach Dragan Stojkovic is afgekocht, weet Marca.

Van Bronckhorst werd afgelopen zomer naar Manchester gehaald om zich daar verder te ontwikkelen als trainer. Er werd afgesproken dat de trainer zich in de totale organisatie van City zou gaan verdiepen, waardoor hij bekend zou raken met de filosofie van de club.

Aangezien Guardiola zijn tot medio 2021 lopende contract lijkt uit te dienen, is er een kans dat Van Bronckhorst zijn carrière ergens anders vervolgt. Hij werd binnen de City-organisatie genoemd als eventuele coach van een de geallieerde clubs als New York City FC en Melbourne City, maar dat was voor Manchester City geen optie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws