'Real wil uitgeleende verdediger tussentijds terughalen naar Estadio Bernabéu'

'Real wil uitgeleende verdediger tussentijds terughalen naar Estadio Bernabéu'

Gepubliceerd: maandag 30 december 2019 om 23:22ma 30-12-2019 om 23:22

Real Madrid is van plan om Jesús Vallejo in januari terug te halen naar de club. De Koninklijke leent de verdediger op het moment uit aan Wolverhampton Wanderers, maar door het geringe aantal speelminuten ziet de club zich genoodzaakt hem terug te roepen.

Dat meldt Mundo Deportivo. Real wil de centrale verdediger vervolgens meteen weer uitlenen, aangezien er voor hem geen plek is in het eerste elftal. Leganés is een optie en lijkt ook het meeste aanspraak te maken op de verdediger, maar ook Eintracht Frankfurt - waar Vallejo eerder al op huurbasis speelde - is in de markt.

Vallejo speelde vanaf het einde van oktober geen enkele wedstrijd meer voor Wolverhampton, dat uitstekend draait in de Premier League. Real ziet in de verdediger een groot talent voor de toekomst, maar is bang dat een gebrek aan speelminuten zijn ontwikkeling remt. Vallejo tekende een nieuw contract bij De Koninklijke, vlak voordat hij naar Wolves vertrok.

Het gerucht gaat dat Real ook doelman Andriy Lunin terug wil halen naar Madrid. De Rus is uitgeleend aan Real Valladolid, maar komt daar niet aan spelen toe.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws