Red Bull zal Dordrecht niet redden: 'Sympathieke actie, maar we zijn niet op zoek'

Red Bull zal Dordrecht niet redden: 'Sympathieke actie, maar we zijn niet op zoek'

Gepubliceerd: dinsdag 31 december 2019 om 12:09di 31-12-2019 om 12:09

FC Dordrecht zit in zwaar weer en dus zoeken supporters van de Schapenkoppen naar mogelijkheden om hun club te redden. Een petitie die meer dan tweeduizend keer werd ondertekend werd naar Red Bull gestuurd, maar de actienemers vernomen niets meer.

Het lijkt erop dat FC Dordrecht een wonder nodig gaat hebben om het hoofd boven water te houden. "Ik had niet verwacht dat ik de club zou redden, maar het was wel leuk geweest als ze er aandacht aan hadden besteed op sociale media", zegt Tommy Kolkman. Hij was initiatiefnemer van de petitie die naar Red Bull werd gestuurd, maar hij hoorde niets meer.

Het Algemeen Dagblad zocht ook contact met de energiedrankjesgigant en kreeg wel reactie. 'Het is natuurlijk een hele sympathieke actie. Echter zijn we met Red Bull niet actief op zoek naar een Nederlandse voetbalclub', klonk het vanaf de burelen. "Het allermooist was als we er een sponsordeal uit hadden gesleept", zegt Kolkman. "Daar heb ik nog over gesproken met de commercieel directeur van FC Dordrecht, maar die is inmiddels weg. Ik hou mijn hart vast voor de club."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws