Traoré over 'misverstand' met Barça: 'Mijn vertrek daar was niet de beste'

Traoré over 'misverstand' met Barça: 'Mijn vertrek daar was niet de beste'

Gepubliceerd: dinsdag 31 december 2019 om 16:52di 31-12-2019 om 16:52

Adama Troaré is een van de revelaties van het seizoen in Engeland en heeft zichzelf met zijn goede spel in de kijker gespeeld van een aantal topclubs in Engeland en Spanje. De aanvaller maakte in 2015 de overstap van Barcelona naar Aston Villa en via wat omzwervingen kwam hij bij Wolverhampton Wanderers terecht.

Door de goede prestaties heeft Traoré zich in de kijker gespeeld bij meerdere Europese topclubs. Een terugkeer naar Spanje lijkt ook aan de orde voor de voormalig Barcelona-speler, die ondanks zijn Barça-verleden geen probleem heeft met Real Madrid. "Als ik naar Madrid zou kunnen, dan ga ik", vertelt Traoré in een interview met Jugones.

Het vertrek van de aanvaller bij Barcelona ging gepaard met wat onenigheid tussen beide partijen, maar de Wolves-speler heeft geen zin zich daar over uit te laten. "Er was een misverstand met Barcelona. Mijn vertrek daar was niet de beste, maar dat verhaal houd ik voor mezelf."

Traoré wordt in Engeland veelal bewonderd vanwege zijn geweldige fysieke gesteldheid. "Ik doe niet aan gewichten", laat hij echter weten. "Het is moeilijk te geloven, maar dat doe ik niet. Het is genetisch. Ik doe mijn oefeningen, maar groei gewoon erg snel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws