'PSV zet hoog in en wil overbodige Rodríguez naar Eindhoven halen'

'PSV zet hoog in en wil overbodige Rodríguez naar Eindhoven halen'

02-01-2020 09:51 Laatste update: 10:02
136

Ricardo Rodríguez lijkt inderdaad op de lijst van PSV te staan. De Zwitserse linksback van AC Milan is een van de kandidaten voor de linksbackpositie.

Dat meldt Voetbal International donderdag. Eurosport bracht Rodríguez woensdag verrassend al in verband met PSV en VI meldt nu ook dat de Zwitserse international op de lijst staat in Eindhoven. Niet alleen PSV, maar ook clubs uit Duitsland en Frankrijk hebben belangstelling. Namen van clubs worden door het weekblad niet genoemd.

Met het oog op het EK is het voor Rodríguez noodzakelijk om minuten te maken, zodat hij in beeld blijft bij de Zwitserse bondscoach Vladimir Petković. Rodríguez is bij Milan zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Theo Hernández. Onduidelijk is of PSV Rodríguez wil huren of kopen. Zowel Eurosport als VI meldt daar niets over.

De linksbackpositie is na het vertrek van Angeliño een van de zwakke plekken van PSV. De club haalde Toni Lato en Olivier Boscagli binnen, maar beide spelers maakten geen indruk. Michal Sadílek werd uit noodzaak opgesteld als linksback.