'PSV moet rekenen op transfervrij vertrek: zaakwaarnemer speelt laatste troef uit'

'PSV moet rekenen op transfervrij vertrek: zaakwaarnemer speelt laatste troef uit'

03-01-2020 10:08
102

Gastón Pereiro wordt opnieuw in verband gebracht met een transfer naar Italië. Serie A-middenmoter Bologna heeft 'latente belangstelling' voor de PSV'er.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het is sterk de vraag of het in januari ook echt tot een transfer gaat komen. Volgens het ED ziet het ernaar uit dat zaakwaarnemer Paco Casal 'ook zijn laatste troef uitspeelt'. Het PSV-contract van Pereiro loopt af en Casal stuurt aan op een transfervrij vertrek.

Wedden

Meer odds

Op de achtergrond staat PSV machteloos. De Eindhovense club slaagt er niet in het kamp-Pereiro te overtuigen van een contractverlenging. Spartak Moskou was afgelopen zomer bereid vijftien miljoen euro te betalen, maar ook daar stak Casal een stokje voor. 'Pereiro zelf heeft nauwelijks invloed op de gang van zaken en zit als het ware vast aan Casal', schrijft het ED.

Pereiro speelde dit seizoen pas 102 minuten in de Eredivisie, uitgesmeerd over vier wedstrijden. Hij scoorde twee keer. Bij het geïnteresseerde Bologna spelen drie Nederlanders: Stefano Denswil, Mitchell Dijks en Jerdy Schouten.