Hardnekkige knieblessure bij Ajax: Stap een is blessurevrij voor 2020

Hardnekkige knieblessure bij Ajax: "Stap een is blessurevrij voor 2020"

03-01-2020 12:26
36

Carel Eiting sukkelt al geruime tijd met een hardnekkige knieblessure. De Ajax-middenvelder hoopt in 2020 weer helemaal fit te zijn en aan te sluiten bij de selectie van Erik ten Hag.

Eiting was op de weg terug, maar kreeg toch weer een terugslag. Het einde is inmiddels in zicht. "Bij mij is het nu twee seizoenen geleden", zegt Eiting op de clubsite van Ajax. "De eerste keer was ik doorgebroken en zat ik tegen de eerste elf aan. Daar droom je al van, sinds je klein bent."

"Op dat moment viel ik weg en dat is voor je doorbraak dus wel een cruciaal moment. Dit jaar ging het in de voorbereiding ook heel goed. Ik kreeg nummer acht, maar tijdens de voorbereiding kreeg ik weer een terugval. Dat was heel vervelend."

Eiting hoopt in 2020 weer stappen te kunnen zetten. "Stap een is blessurevrij voor 2020. Stap twee is met vertrouwen spelen. Het vertrouwen is er, maar als je al een jaar niet op het hoogste niveau speelt, dan zijn er misschien onbewust dingen die wel anders zijn of dingen waar je weer aan moet wennen."