Zidane ziet prijzendroogte niet als falen: 'Is de rest dan stom? Dat denk ik niet'

Zidane ziet prijzendroogte niet als falen: 'Is de rest dan stom? Dat denk ik niet'

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 13:25vr 03-01-2020 om 13:25

Laatste update: vrijdag 3 januari 2020 om 14:09vr 03-01-2020 om 14:09

De supporters van Real Madrid verwachten dat er dit seizoen eindelijk weer eens eremetaal in de wacht wordt gesleept. Zinedine Zidane ziet geen probleem wanneer De Koninklijke daar niet in slaagt.

De formatie van de Fransman hervat de competitie komende zaterdag met een wedstrijd tegen Getafe. In het perspraatje in aanloop naar dat duel keek de oefenmeester vooruit op de tweede seizoenshelft, waarin Los Merengues prijzen moeten winnen. "Je faalt als je het niet probeert of niet alles geeft. Eén club zal La Liga winnen en een ander de Champions League. Is de rest dan stom? Dat denk ik niet", vindt Zidane.

Hoewel Zidane in zijn eerste termijn als hoofdtrainer van Real Madrid maar liefst drie keer succesvol was in de Champions League, wil hij niet spreken van bepaalde prioriteiten in de verschillende competities. "We weten hoe moeilijk het is de Champions League te winnen door de zware tegenstand, maar in La Liga speel je heel veel wedstrijden. Ze zijn allebei moeilijk om te winnen", besluit de Fransman.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws