Update: Pocognoli vindt nieuwe club in België en keert niet terug in Eredivisie

Update: Pocognoli vindt nieuwe club in België en keert niet terug in Eredivisie

03-01-2020 17:45 Laatste update: 08-01-2020 18:16
73

Sébastian Pocognoli is transfervrij na zijn vertrek bij Standard Luik. Het contract van de Belgische linksback (32) is ontbonden. Naar verluidt is er interesse uit Nederland voor de oud-verdediger van AZ.

Dat meldt het Waalse Sudpresse. Het is niet duidelijk om welke club uit Nederland het gaat, maar het schijnt wel een Eredivisie-club te zijn. Naast interesse uit de Eredivisie is er ook interesse van Lommel en een andere club uit de Jupiler Pro League. 

Pocognoli was van 2007 tot 2010 actief voor AZ. Hij vertrok daarna naar Standard Luik en speelde verder nog voor Hannover 96, West Bromwich Albion en Brighton & Hove Albion. In 2017 keerde Pocognoli terug bij Standard. Daar speelt hij inmiddels drie seizoenen.

Update: Sébastian Pocognoli keert niet terug in de Eredivisie. De 32-jarige linksback heeft onderdak gevonden bij Union, dat uitkomt op het tweede niveau in België. De oud-speler van AZ tekent een contract voor anderhalf jaar, met een optie voor nog een seizoen. Pocognoli was transfervrij na zijn vertrek bij Standard Luik.