'Brands wil hernieuwde samenwerking tussen Rodríguez en Ancelotti realiseren'

'Brands wil hernieuwde samenwerking tussen Rodríguez en Ancelotti realiseren'

Gepubliceerd: zondag 5 januari 2020 om 08:35zo 05-01-2020 om 08:35

Marcel Brands moet gaan zorgen voor een reünie tussen Carlo Ancelotti en James Rodriguez. De club uit Liverpool wil de Colombiaan graag op huurbasis naar Engeland halen.

Eind december haalde Brands de Italiaanse oefenmeester naar zijn club, en hij heeft inmiddels zijn selectie een paar weken kunnen beoordelen. Ancelotti voelt wel wat voor een hernieuwede samenwerking met Rodriguez, die bij Real Madrid op een dood spoor zit. "We willen uitgebreid bekijken hoe de selectie eruit ziet. Dat is normaal, maar we hebben weinig tijd door het overvolle programma. Als de mogelijkheden er liggen, wil de club graag versterkingen halen", zegt hij tegenover Daily Star.

Sunday Mirror weet daarnaast dus te melden dat Brands vastberaden en vol vertrouwen is om de Colombiaan naar Everton te halen. Rodriguez vertrok in 2014 voor zo'n 75 miljoen naar Madrid, maar heeft nooit echt kunnen overtuigen in het Santiago Bernabèu. Ancelotti werkte eerder al samen met de aanvallende middenvelder bij Real en Bayern München.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws